Forma za rezervacije i plaćanja na Vašem web sajtu

  • Rezervacije direktno na Vašem web sajtu – Ugradićemo formu za rezervacije na Vaš web sajt kako bi gosti mogli direktno na Vašem sajtu izvršiti rezervaciju i plaćanje, bez potrebe za slanjem maila ili kontakiranjem recepcije putem telefona. Izbjegnite plaćanje velikih provizija Booking-u i drugim platformama za rezervacije tako što ćete gostima obezbijediti opciju da rezervacije vrše direktno sa Vašem sajtu. Nemate sajt? Kontaktirajte nas i napravićemo Vam ga!
  • Online plaćanje. Naša forma za rezervacije je povezana sa visoko bezbjednim i pouzdanim sistemom za online plaćanje, tako da gost odmah vrši uplatu direktno na Vaš račun, bez potrebe za plaćanjem pri dolasku u hotel.
  • Integracija sa našim softverom za upravljanje hotelom. Svaka rezervacija urađena preko forme će dolaziti u sistem i vi ćete ih putem svog profila moći pregledati, urediti ili otkazati.
  • Sinhronizacija sa Vašim profilima na platformama za rezervacije. Kada neko uradi rezervaciju putem forme na Vašem sajtu, soba koja je rezervisana će se prikazati kao nedostupna za taj određeni period i na Vašim profilima na Booking, Airbnb, Agoda, Expedia ili bilo kojem drugom kanalu prodaje koji imate. Tako izbjegavate neprijatnosti duplih rezervacija i rezervacija soba koje su već popunjene.
  • Fleksibilne cijene. Ponudite gostima različite cijene za isti smještaj – ukoliko tako podesite u našem sistemu, možete npr. imati različitu cijenu za različit broj gostija u istoj sobi.